On-page SEO

All SEO som har att göra med vad en användare kan se på din webbplats, såväl som mekaniken bakom det, faller under titeln On-page SEO. Det betyder att både Teknisk SEO och Innehåll till en stor del faller under samma paraply. Motsvarigheten är Off-page SEO, som hanterar allt utanför din webbplats. Vi är lika bekanta med de båda som vi är med våra vänster- och högerhänder.

Skapa en sammetslen upplevelse

On-page SEO är viktigt för en mängd olika anledningar. Det ser till att sökbottarna förstår vad dina sidor handlar om, och att de enkelt kan navigera din webbplats för att hitta och indexera andra sidor på den. Men bortom sökbottarna så handlar On-page SEO även om att skapa den bästa användarupplevelsen. Det är arbete både framför och bakom kameran för att skapa den bästa kundresan och öka din rankning.

Flera områden hittas under On-page-paraplyet, så som:

  • Innehåll
  • Interna länkar
  • Hastighet
  • Användarvänlighet
  • Titel-taggar

Det är bara några få exempel, men även inom den här korta listan är vissa saker enklare att få grepp om än andra. Interna länkar och innehåll skiljer stort i komplexitet, men båda är avgörande både i att hjälpa bottar navigera din webbplats och för att skapa en sömlös användarupplevelse.

Det kanske verkar som att det finns en oändlig mängd variabler inom On-page SEO, och det stämmer att det täcker ett stort område. Den goda nyheten är dock att till skillnad från Off-page SEO så har du full kontroll över On-page. Och den fantastiska nyheten är att du hittat oss. Våra Unikorns är legitimerade magiker när det kommer till allt inom SEO. Vi kommer skapa en strategi skräddarsydd efter dina behov och guida dig hela vägen till toppen.