Website Migration

Vi är alla bekanta med hur besvärligt det kan vara att flytta, och att flytta en webbplats är inget undantag. Det kan vara ett tidskrävande, stressigt och kaotiskt åtagande som är proppfullt med fallgropar och risken att ha sönder saker. Som tur är har vi hjälpt många stora och små företag att migrera sina webbplatser, och vi lyfter alltid med våra ben. Våra luttrade strategier är alltid skräddarsydda till dina behov och vi ser självklart till att ingenting kommer bort längs vägen.

Din nya favorit när det kommer till flyttföretag

Att migrera en webbplats syftar till förändringar som är så pass stora att de kan ha en påtaglig inverkan på dess synlighet i sökmotorer. Det kan röra sig om en ändring av domän eller plattform, en upprustning av webbplatsens innehåll, eller att skaka om strukturen, designen eller användarupplevelsen. Dessa områden är alltid av intresse när man skapar en SEO-strategi.

Av den anledningen är det alltid viktigt att ha SEO-experter med i rummet när man planerar migrationsprojekt, helst SEO-experter med erfarenhet av just migrationer. Vi kommer vara vid din sida ända från planering till implementation och vidare. Vi kommer hålla i ratten precis så mycket som du behöver. Det finns många fallgropar inom webbplatsmigrationer, men våra Unikorns kan se dem från flera mils avstånd.

Några punkter vi kan hjälpa dig med är:

  • Projektledning
  • Teknisk granskning av den nya webbplatsen
  • En komparativ granskning av den gamla och nya webbplatsen
  • Kartläggningar av URL-migrationer
  • Installation och testning av nya analysverktyg

Förändring kan alltid vara lite oroväckande, men med oss vid din sida så är det också alltid någonting bra. Vi går i förväg och håller utkik efter gömda monster medan vi leder vägen, så att du kan komma ut på andra sidan med en högre rank än någonsin.

Jag är redo för flytten!