SEO-vänlig Webb

SEO är inte något man endast gör efter att ens hemsida redan lanserats. Enligt oss kan och borde det vävas in i hemsidans konstruktion. Bra SEO bör vara en del av konversationen ända från planeringsstadiet och utvecklingen till lansering och framåt. Det är vad vi menar med SEO-vänlig webb, webbutveckling med SEO i fokus.

SEO som DNA

Mycket SEO är teknisk. Det sker i din webbplats kod och struktur. Därför är det bara naturligt att börja implementera det under själva utvecklingen. På samma gång så kan SEO se väldigt olika ut beroende på vad syftet med din webbplats är. Det är mer individuellt än man kan tro. För att säkerställa att din webbdesign och utveckling är i linje med användarnas avsikter och sökmotorernas krav så är det viktigt at hänsyn till din framtida SEO-strategi samt best practices redan från starten.

För att se till att din webbplats lyser lika starkt som polstjärnan så ser våra Unikorns till att slå ihop vår expertis med din vision, krav från eventuella tredje parter, samt dina utvecklares magiska metoder. Vi ser till att din webbplats uppvaktar både användare och sökmotorer, att den hittar en balans mellan användarvänlighet och sidor som är lätta att indexera. Genom att involvera oss så tidigt som möjligt så kan vårt arbete gå igenom alla utvecklingsstadier. Resultat är att du kan lansera en webbplats som är redo att avfyras upp till rankningstopparna.

Vi snackar webbutvecklares hemliga språk och kommer jobba jämsides med dem under hela resan, från planering till toppen av rankningssidorna. Trådarna som bygger upp din webbplats kommer bli ren magi.

Ge mig de magiska verktygen