SEO Strategi

SEO har ingen mållinje. Det finns ingen punkt du kan nå när det är färdigt. Men det betyder inte att du inte kan sätta upp egna mål. Tvärtom så är det extra viktigt att du definierar vad du vill att din SEO ska åstadkomma. Dessa personliga mål, och vägen dit, är din SEO-strategi. Det är din skattkarta. Vi på Unikorn är erfarna skattletare och kan hjälpa dig både att rita kartan och ta dig dit.

Vikten av en vägvisare

På samma sätt som det ofta är en gammal, vis trollkarl som leder hjältarna på sitt äventyr så måste du veta hur du ska nå ditt mål. En SEO-strategi är din vägvisare och kommer berätta var du befinner dig, vad som kommer härnäst, och vilka utmaningar som eventuellt står i din väg. Att väva samman den här strategin kan involvera en rad olika saker:

  • Skapa en lista med sökord
  • Analysera Google och konkurrenter
  • Ta fram relevanta innehållsstrategier
  • Utforska hur du kan skapa synergi mellan dina olika kanaler

En noggrant designad strategi som är skräddarsydd efter dina mål och behov kommer spara både tid och pengar. Det ger nästan alltid bättre resultat än att följa generella strategier, eller att inte ha någon strategi överhuvudtaget.

Våra Unikorns kommer vara vid din sida ända från starten, och kommer stanna där tills du nått dina mål och vidare. Vi hjälper dig med målsättningen. Sen planerar, formulerar och implementerar vi den bästa strategin för dig, och hjälper dig modifiera den om det behövs under resans gång.

Påbörja din resa idag