Social Media Marketing

Social Media is a very powerful tool for digital marketing. However, Social Media Marketing is much more than just creating Instagram accounts, posting on Facebook or throwing up a page on LinkedIn in the hopes of a line of buying customers.

Få Googles förtroende

Unlike many other marketing channelOff-page SEO är på sätt och vis den metod som används för att öka din pålitlighet. Det sker främst genom att andra plattformar pratar om dig. Smått förenklat betyder det att ju mer din webbplats hänvisas till, desto mer litar sökmotorer på dig. Vi vet alla att tillit är extremt viktigt, och enligt viss forskning så kan Off-page SEO ansvara för runt 50% av en sidas rank. Varje gång en extern webbplats skapar en länk till din egen så blir du mer tillförlitlig.

En bra SEO-strategi använder sig också av dina egna externa kanaler, till exempel sociala medier, för att aktivera ditt innehåll och nå ut till din målgrupp. Man skulle även kunna hävda att mun till mun är en form av lokal Off-page SEO.

Off-page SEO täcker ett stort område, så vi delar oftast in det i tre huvudgrenar.

  • Länkbygge och PR – Få Googles uppmärksamhet genom att alla pratar om dig.
  • Innehållsaktivering – Se till att det innehåll du skapar utnyttjas fullt ut och når sin målgrupp.
  • Influenser-samarbeten – Samarbeta med relevanta individer för att öka din synlighet.

På Unikorn är vi experter på att skapa fläckfria synergier mellan din On-page och Off-page SEO. Vi ser alltid till att båda kompletterar varandra på ett sätt som gör att din webbplats rank bryter genom stratosfären på nolltid.

.

.